Nápověda
Automatická archivace strávníka
Abychom urychlili práci se systémem a zajistili, že v přehledech i objednávkových formulářích budete mít vždy aktuální údaje o vašich strávnících, spustili jsme funkci automatické archivace.
Jak automatická archivace funguje?
Každý strávník, který splňuje následující dvě podmínky a to současně, bude automaticky přesunut do archivu:
- V posledních 45 dnech neměl žádnou objednávku
- Platnost jeho profilu byla ukončena

Tzn. pokud nastavíte platnost třeba do 31. 12. 2025, 45 dní poté se tento účet automaticky zarchivuje.
Díky tomu nemusíte strávníky archivovat ručně, čímž šetříte svůj čas a omezíte riziko chyb.